Betaling

1. We accepteren momenteel verschillende creditcards, waaronder Visa, MasterCard. Het is gemakkelijk om een ​​creditcard te gebruiken om uw supplysoles.com-aankoop te betalen, doe gewoon als volgt:

1) Aan uw winkelwagenpagina, klikt u op "afrekenen" nadat u uw artikelen heeft gecontroleerd.

2) Op de pagina Bestelinformatie, onder Betaling Methoden, selecteer Creditcard.

3) Klik op "doorgaan met afrekenen" en vul uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum Datum en beveiligingscode).

4) Zodra u uw betalingsgegevens heeft ingevuld, klikt u op Doorgaan om de betaling voor uw item(s).

supplysoles.com bewaart of beoordeelt uw creditcard & persoonlijke informatie. Mochten er zich problemen voordoen met uw creditcardtransactie, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij voor hulp.

2. Het volledige bedrag moet binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling worden betaald, anders wordt de bestelling ongeldig of door het systeem geannuleerd.

3 . Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer heeft ingevuld wanneer u de informatie van uw koper invult.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke winkelervaring hebt.