Exchange & Retour

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer het zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u het hoofdartikel of de hoofdartikelen op maat heeft gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling gedeeltelijk of volledig wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of per telefoon.

Let op:

1. Artikelen dienen nieuw, ongebruikt en met alle labels er nog aan te worden geretourneerd. Retourzendingen die beschadigd, bevuild of gewijzigd zijn, worden mogelijk niet geaccepteerd. Artikelen moeten worden geretourneerd in de verpakking zoals ze bij u zijn afgeleverd.

2. Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft gestort nadat we uw teruggave hebben verwerkt.

3. Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het naar u terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.

4. Bewaar a.u.b. het verzendbewijs wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

Recht om te annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren op grond van de voorschriften voor consumentencontracten (informatie, annulering en extra kosten). Zie onze pagina Recht om te annuleren voor volledige details.

 

Teruggavebeleid

Voor retourverzoeken of annuleringen van een hele bestelling die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (behalve voor de extra kosten die ontstaan ​​als u kiest voor een andere bezorgmethode dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard bezorgmethode). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Voor retourverzoeken van gedeeltelijke bestellingen die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering zijn ontvangen, zullen we de kosten van het bestellingsitem terugbetalen. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Retourverzoeken voor gehele of gedeeltelijke bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering worden ontvangen, kunnen naar ons goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

De standaard verpakkings- en verzendkosten voor geruilde artikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de geruilde artikelen vervolgens naar ons worden teruggestuurd voor restitutie. In dat geval worden ze in mindering gebracht op de restitutie . Express-verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.