Over ons

 

Onze winkel is opgericht in 2018 en wordt momenteel verkocht voor een reeks New Balance-schoenen in de online winkel. Nu is het uitgegroeid tot een internationale online winkel voor het verkopen van verschillende soorten producten. Met de toename van de bestellingen hebben we het vertrouwen van duizenden internationale klanten verdiend. Steeds meer nieuwe en terugkerende klanten bezoeken onze winkel om hun favoriete producten te kopen.

Vanaf het moment dat we onze winkel hebben opgericht, was het onze visie om mensen over de hele wereld in staat te stellen online te kopen en verkopen. Onze winkel biedt authentieke artikelen met een verbazingwekkend concurrerende prijs, aangezien we een online winkel hebben zonder extra kosten te betalen voor winkelhuur, nutsvoorzieningen, personeelslonen, enz. Wie u ook bent en waar u ook bent, we bieden iedereen dezelfde prijs: de laagst mogelijke . Of u nu een groothandel bent die zijn inkomsten wil verhogen, een detailhandelaar die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen, of een shopper die op zoek is naar de nieuwste producten, onze online winkel biedt snelle service en groothandelsprijzen.

Onze producten komen rechtstreeks van de oorspronkelijke fabrikant van de apparatuur, zodat we de kosten laag kunnen houden en tegelijkertijd de hoogste normen kunnen handhaven. We bedienen klanten uit meer dan 50 landen en we groeien nog steeds.

Tevredenheidsgarantie

100% kwaliteit gegarandeerd. We zullen de beste service bieden en je kunt altijd contact met ons opnemen als je een probleem hebt. We delen uw persoonlijke gegevens niet met derden of voor commerciële winsten. Wij zijn een goed geleide onderneming en het bedrijf dat u kunt vertrouwen met al uw behoeften. We moedigen u aan om bij ons te blijven en verwelkomen al uw feedback.

Onze belofte

1. Koop alleen de beste consumentenondersteuning en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
2. Stroomlijn het koop- en betalingsproces en maak het zo gemakkelijk mogelijk.
3. Levering van goederen aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie.
4. Gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
5. Er worden voortdurend nieuwe items aan deze website toegevoegd, dus kom ons snel weer bezoeken.
6. Bied op weekdagen 24-uurs klantenservice.

We zijn trots op de kwaliteit en consistentie van het product en de service die we aan onze klanten bieden en we zijn hier om uw online winkelervaring geweldig te maken. In onze online winkel Jordan is er een geweldige keuze voor je beste authentieke Jordan schoenen. Met jarenlange ervaring in het rechtstreeks afhandelen van zaken met de leverancier van productie en onze klanten, tonen we altijd ons vak en onze passie, zodat u zich beter voelt als u hier winkelt.

Als je vragen of opmerkingen hebt of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om neem contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.